fbpx

Ortomax - glukozamin


155,00 kn
Ortomax predstavlja idealnu kombinaciju sastojaka neophodnih za pravilno funkcioniranje zglobova: glukozamin sulfat, kondroitin sulfat i MSM (metilsulfonilmetan) uz dodatak vitamina C koji je potreban za stvaranje kolagena nužnog za izgradnju hrskavice, zglobova i kostiju.
Opis

Glukozamin sulfat - osigurava sirovinu koju naš organizam koristi za sintezu mukopolisaharida (glikozaminoglikana) koji se nalazi u hrskavici čime popravlja štetu uzrokovanu ozljedama ili osteoartritisom. Glukozamin sulfat može imati ulogu i u zacijeljivanju rana.

Kondroitin sulfat – neophodan za stvaranje sinovijalne tekućine, tekućine koja podmazuje zglobove, štiti zglob od oštećenja. Kako se starenjem smanjuje produkcija kondroitina, taj nedostatak se očituje problemima u lokomotronom sustavu.

MSM - (metil sulfonil metan) je oblik organskog sumpora, jednog od najvažnijih minerala u ljudskom tijelu, te je prisutan u svim stanicama. Sudjeluje u proizvodnji novih stanica, kolagena i elastina, apsorpciji vitamina, održavanju zdravih zglobova, tkiva i mišića te pri uspostavi acidobazne ravnoteže. MSM je poznat kod formiranja kostiju i hrskavice te drugog vezivnog tkiva, što spriječava proizvodnju reumatoidnog faktora, ublažuje probleme s hrskavicom, bol u mišićima te probleme sa zglobovima i bursitisom.

Vitamin C - podupire stvaranje kolagena u tijelu i jača imunološki sustav.

Preporučena dnevna doza: Odrasli: 2-3 kapsula dnevno. Djeca, stara od 3-12 godina: 1-2 kapsule na dan.

Sastojci: 400 mg glukozamin sulfata, hondroitin sulfat 125 mg, Metil (MSM) 125 mg, L-askorbinska kiselina (vitamin C) 15 mg (19 % preporučenog dnevnog unosa) u jednoj kapsuli. Ovojnica kapsule: želatina, glicerin.

Sadržaj: 90 kapsula

Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Čuvajte na temperaturi 5-25 °C. Proizvod zaštitite od izravnog sunčevog svjetla. Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu. Čuvati izvan dohvata djece.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 600 kn

14 DANA POVRAT

Niste zadovoljni proizvodom? Vratite nam ga nazad.

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas na naš telefon 01/888 7005 ili email info@bioorto.hr

IMATE PITANJE?

Odgovor potražite na stranici FAQ ili nas kontaktirajte ovdje.

Istaknuti proizvodi

Novi proizvodi