fbpx

Tekući Q10 aktiv za zdravlje


444,00 kn
Tekuće Q10 Aktiv ampule za unčikovitost rada svih stanica u organizmu, detoksikaciju, mršavljenje, reguliranje probave. Potpuno prirodan s njemačkim certifikatom bez kontraindikacij
Opis

Preporučena terapija uzimanja q10 ampula je 3 mjeseca za redom jednom godišnje.Preporučena terapija uzimanja q10 ampula je 3 mjeseca za redom jednom godišnje.Možete kupiti 3 kutije ampula za 3 mjeseca po jediničnoj cijeni od 444kn!
Ovaj apsolutni hit na europskom tržištu s njemačkim originalnim certifikatom sačinjen od prirodnih sastojaka (ulje noćurka, emulzija matične mliječi, aloe vera, folna kiselina, selen, cink, kompleks vitamina, minerala i koenzima Q10) značajno će Vam pomoći u:
* liječenju kardiovaskularnih bolesti
* prevenciji srčanog i moždanog udara
* usporavanju razvoja Parkinsove bolesti za 40%*
* ojačavanju imuniteta za 57%* te borbi protiv virusa i infekcija
* liječenju dijabetičke neuropatije
* kontroliranju alergija
* liječenju Alzheimerove bolesti
* kontroliranju kronična umora
* kontroliranju migrena
* mršavljenju
* poboljšavanju kvalitete spermija
* rješavanju depresije
* podizanju nivoa energije
Za Q10 smo svi već čuli, no prvenstveno u kozmetici i kremama protiv bora. Ono što većina nas nije znala jest da je Koenzim Q10 jedna od najmoćnijih stvari u našem organizmu – neophodan je za održavanje svih bioloških procesa u organizmu, sudjeluje u stvaranju energije u svakoj stanici našeg organizma, djeluje kao katalizator u procesu pretvaranja hrane u energiju, koji se događa u mitohondrijima stanica. Za zdravo funkcioniranje srca bitan je pravilan omjer Q10. Njegov nedostatak znatno ometa i rad drugih organa. Klinička istraživanja pokazuju da sve više tjelesnih funkcija zakazuje s 25% deficita Q10. Ako je nedostatak veći od 75% dolazi do ozbiljne opasnosti funkcioniranja cijelog organizma jer naš organizam naprosto ne može funkcionirati bez njega. Od svog otkrića, koenzim Q10 se uspješno koristi kao dodatak liječenju mnogih kardiovaskularnih bolesti poput: ishemije, zatajenja srca, aritmije, visokog krvnog tlaka, angine pektoris, arterioskleroze te kao prevencija srčanog i moždanog udara. Isto tako istraživanja su dokazala da ovaj prirodni sastojak usporava razvoj Parkinsove bolesti za čak 40%*. Koenzim Q10 daje podršku i našem imunitetu jer radi na staničnom nivou, pružajući pomoć stanicama koje su odgovorne za prepoznavanje i uništavanje patogenih virusa i bakterija. Isto tako pokazao je i vrlo dobre rezultate u borbi protiv infekcija. Naime, unosom ovog važnog nutrijenta jačina imunosnog sustava povećala se za 57%*. Koenzim Q10 se koristi i kao terapija za dijabetičku neuropatiju jer predstavlja niskorizičnu terapiju s visokom uspješnosti u prevenciji ili liječenju dijabetičke neuropatije. Osim ranije navedenih bolesti, LOLAFE Q10 pokazao je značajno djelovanje na: alergije, Alzheimerovu bolest, kronični umor, migrene, mršavljenje i poboljšanje kvalitete spermija.
*Istaknuti rezultati variraju od osobe do osobe

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 600 kn

14 DANA POVRAT

Niste zadovoljni proizvodom? Vratite nam ga nazad.

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas na naš telefon 01/888 7005 ili email info@bioorto.hr

IMATE PITANJE?

Odgovor potražite na stranici FAQ ili nas kontaktirajte ovdje.

Istaknuti proizvodi

Novi proizvodi