fbpx

Mumyo - Shilajit


189,00 kn
Mumyo, Mumijo ili Shilajit je smeđe-crna smola koju se nalazi na velikim visinama azijskih gorja (iznad 3500 m), u pećinama i pukotinama stijena, a sastoji se od mješavine organskih i anorganskih tvari. Mumyo sadrži skoro nevjerojatno izbalansiran kompleks prirodnih aktivnih tvari. Njegova ispitivanja pokazuju prisutnost više od 70 kemijskih elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci.
Opis

Mumyo - Shilajit

  • stimulira imunološki sustav
  • pomaže organizmu u obrani od raznih infekcija
  • ubrzava regeneraciju i zarastanje mnogih vrsta tkiva
  • Mumiyo sadrži gotovo sve minerale potrebne organizmu u ionskom obliku
  • fulvična kiselina vezuje i odstranjuje otrove, otrovne produkte metabolizma i radioaktivne tvari

Mumyo, Mumijo ili Shilajit je smeđe-crna smola koju se nalazi na velikim visinama azijskih gorja (iznad 3500 m), u pećinama i pukotinama stijena, a sastoji se od mješavine organskih i anorganskih tvari. Mumyo sadrži skoro nevjerojatno izbalansiran kompleks prirodnih aktivnih tvari. Njegova ispitivanja pokazuju prisutnost više od 70 kemijskih elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci.Mumyo, Mumijo ili Shilajit je smeđe-crna smola koju se nalazi na velikim visinama azijskih gorja (iznad 3500 m), u pećinama i pukotinama stijena, a sastoji se od mješavine organskih i anorganskih tvari. Mumyo sadrži skoro nevjerojatno izbalansiran kompleks prirodnih aktivnih tvari. Njegova ispitivanja pokazuju prisutnost više od 70 kemijskih elemenata i grupa biološki aktivnih supstanci.
Sportaši smolu mumio nazivaju "eliksir rekorda".Konzumacija je vrlo prigodna za vrijeme pada imuniteta.Mumio tablete pomažu i u razgradnji masti i šećera.Mumio pozitivno utječe na cijeli organizam.Oblik u tabletama omogućuje sigurno i praktično doziranje.
Djeluje hepatoprotektivno, protuupalno, kao antihistaminik, i gastroprotektivno. Koristi se za liječenje dijabetesa, kliničkog hepatitisa, zatvora, probavnih poremećaja, raka, degenerativnih bolesti bubrega, i anemije.
U sastav Mumyja ulaze: 28 kemijskih elemenata, 30 makro i mikro elemenata, 10 različitih metalnih oksida, 12 aminokiselina (asparginska kiselina, glutamin, glicin, lizin, fenilalanin, tirozin, valin, leucin, metionin, arginin itd.), vitamini B1, B6, B12, C, A, P, E. Od minerala najzastupljeniji su kalcij, natrij, kalij, magnezij, aluminij, željezo, mangan, cink, jod, selen, kobalt, fosfor, krom, bor, vanadij, te ostali minerali u tragovima. Fosfolipidi, prirodni steroidi i steroli, kompleksi polifenola, citrini, terpenoidi, organske masne kiseline, alkaloidi, eterična ulja.
 GLAVNE AKTIVNE SUPSTANCIJE MUMYA
Dibenzo-α-pironi (DCP) jedan su od najjačih poznatih imunomodulatora i antioksidanta koji štiti i obnavlja DNK, te potiče mitohondrije u stanici na stvaranje energije. Učinkovitu dozu ovog jedinstvenog lipoproteina možemo pronaći jedino u Mumyu.
Hipurna kiselina 
Elaginska kiselina djeluje kao moćan antioksidant.
Fulvična kiselina poboljšava resorpcijski kapacitet crijevnih resica i time pomaže višestrukom djelovanju vitamina, minerala i drugih korisnih tvari. Povećava propusnost stanične membrane, te olakšava ulaz vitalno važnih nutrijenata u tjelesne stanice.
Triterpenoidi prirodni spojevi aktivnog izoprena i izomera pridonose zaštiti organizma od tumora.
Kumarini Neki od njih u stanju su proći moždanu barijeru i kao snažni antioksidanti djelovati protiv slobodnih radikala u zaštiti živčanog tkiva.
Liskuni
Sastojci: pročišćeni 100 % Mumyo (Shilajit).
Preporučena dnevna količina: 1 tableta dnevno.
Država porijekla: Rusija.
Neto količina: 12 g
Sadržaj: 60 tableta po 200 mg.

UPOZORENJE: Ne preporuča se istovremena uporaba Mumya i antikoagulantnih lijekova. Ne preporuča se  konzumiranje alkohola i ostalih stimulansa za vrijeme uzimanja Mumya.

Proizvod je dodatak prehrani.
Upozorenje: Upotreba se ne preporuča djeci, trudnicama i dojiljama te ljudima koji su preosjetljivi na neki od sastojaka. Upotreba se ne savjetuje ljudima koji imaju probleme s mokraćnim kamencima. Preporučene se dnevne količine, odnosno doze ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu.
Čuvati izvan dohvata djece.
Čuvajte u suhom i tamnom prostoru na sobnoj temperaturi.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.