Manuka Med 20+


590,00 kn
Najzdraviji med koji ubija i najtvrdokornije bakterije!
Manuka med s UMF faktorom 20+ garantira udio MGO-a (metylgloxal) od 829mg/kg. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima. Manuka med s UMF faktorom potvrđuje prisustvo Neperoksidne aktivnosti ( NPA ) koja nije pronađena ni u jednoj drugoj vrsti meda.
Opis

Manuka med s UMF faktorom 20+ garantira udio MGO-a (metylgloxal) od 829mg/kg. Pokazao je iznenadjujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima. Manuka med s UMF faktorom potvrđuje prisustvo Neperoksidne aktivnosti ( NPA ) koja nije pronađena ni u jednoj drugoj vrsti meda.

Manuka drvo sadržava mnoge blagotovorne kemijske spojeve, uključujući organske kiseline, minerale u tragovima, protumikrobne spojeve, vitamin C, A i beta –karoten, kao i sve vitamine B-skupine.

Određene količine manuka meda sadrže nevjerojatne, prirodno prisutne spojeve, koji su stabilni i pri izloženosti visokoj temperaturi ili svjetlosti, a koji nisu pronađeni nigdje drugdje. Ta moćna djelatna tvar je ne-vodikov peroksid i zaslužna je za visoko antibakterijsko djelovanje UMF 20+ manuka meda. Također, manuka med ne zahtijeva vlagu ili kisik da bi bio djelotvoran.

Prisutnost tog specijalnog ne-vodikova djelovanja moguće je odrediti jedino posebnim vrstama znanstvenog mjerenja, koja su direktno povezana sa standardnim mjerenjima i određivanjem razine fenola (poznati antiseptik).

Manuka med, ima i druge djelatne tvari koji služe za borbu protiv raznih vrsta bakterija. Kod manuka meda ta djelatna tvar je methyl glyoxal ( MG). Methyl glyoxal je tvar koja se može naći i kod drugih vrsta meda, ali za razliku od manuka meda, u vrlo vrlo malim količinama. Kod manuka meda MG potiče od izmjene drugih tvari – dihydroxyacetona – koji je u vrlo visokim koncentracijama pronađen u manuka cvijetu.

Za što koristiti UMF Manuka med?

* atopijski i ostale vrste dermatitisa;
* psorijaza;
* upale grla, uha, sinusa;
* prehlade;
* rane i ulkusi na koži;
* opekline;
* bolovi i upalni procesi u želucu;
* refluks
* afte u ustima
* probavni i drugi gastrointestinalni poremećaji;
* kronični bronhitis;
* bronhijalna astma;
* rinitis;
* sinusitis;
* podizanje i održavanje imuniteta


Kako koristiti:

Kad se UMF 20+ Manuka med stavlja na ranu, upija vodu iz rane i suši je, a antimikrobne tvari uništavaju mikroorganizme koji mogu inficirati ranu. Ako se upotrebljava izvana, njime se potpuno prekrije tretirano područje i zamota sterilnim zavojem, pa se zavoj mijenja jednom dnevno. Nevjerojatno je učinkovit jer prodire duboko u kožu.
Kod oralne uporabe uzima se čajna žlica UMF 20+ Manuka meda 3 puta dnevno, a ako je upala akutna uzima se po jedna žlica svaki sat.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300 kn

14 DANA POVRAT

Niste zadovoljni proizvodom? Vratite nam ga nazad.

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas na naš telefon 01/888 7005 ili email info@bioorto.hr

IMATE PITANJE?

Odgovor potražite na stranici FAQ ili nas kontaktirajte ovdje.

Istaknuti proizvodi

Novi proizvodi