Ulje crnog kima


274,00 kn
Ulje crnog kima za sprječavanje i prevenciju bolesti!
Opis

Povijest korištenja ulja crnog kima kreče još od doba faraona, no njegova ljekovitost se počinje znanstveno istraživati tek prije četrdesetak godina.

Od tada, provedeno je oko 200 različitih studija na različitim institutima i sveučilištima, koje su otkrile zaista veliki broj bolesti na koje crni kim djeluje povoljno.

Ulje crnog kima djeluje povoljno na autoimune bolesti poput multiple sklerozevisoki krvni tlak, reumatoidnog artritisa, psorijaze, astme, alergija, djeluje i na kronični umor, bolove u zglobovima i mišićima, glavobolje, povišeni kolesterolšećernu bolest, bronhitis, kašalj, upalu sinusa, upalu pluća, hemoroide, slabu cirkulaciju, proširene vene, bakterijske, gljivične i parazitske infekcije, kožne gljivice, ekceme, lišajeve, neurodermitis, akne, smanjeni imunitet, bolove u želucu i crijevima, crijevne gljivice, nadutost, proljev, kolike, jetrene bolesti, bubrežne kamence, nesanicudepresiju, PMS, AIDS, karcinom... i popis se samo nastavlja*.

Crni kim kod kolesterola i dijabetesa

Studije su dokazale da ulje crnog kima značajno smanjuje razine kolesterola i glukoze u krvi, a zapaženo je i povećanje koncentracije ‘dobrog’, HDL-kolesterola*.

Kod povišenog kolesterola terapija se provodi s različitim drugim ljekovitim biljakama koje djeluju na organizam na različite načine (djeluju na probavni sustav, potiču izlučivanje žuči,smanjuju sintezu kolesterola itd)*.

Crni kim i alergije

Crni kim daje izvanredne rezultate kod alergičara. Njegova dugoročna upotreba dovodi do znatnog smanjenja simptoma.

Tretman kod alergija najbolje je započeti nekoliko mjeseci prije perioda polinacije (koje počinje u ožujku ili travnju), kako bi se tijelo uspjelo pripremiti za sezonu visoke koncentracije peluda u zraku.

U zimi se preporuča uzeti pauzu i tako nekoliko godina.

Trudnice, dojilje i djeca ne bi trebali provoditi ovu terapiju.

Ulje crnog kima uzimajte tri puta na dan nakon obroka.

Korištenjem crnog kima, pročistiti ćete dišne putove, omogućite bolje disanje, spriječite nakupljanje sluzi, naročito u tkivu pluća*.

Budite sigurni da će Vas alergija ili zaobići ili samo okrznuti.

Crni kim i karcinom

Provedeno je preko 200 istraživanja ljekovitosti crnog kima, a mnoga od njih usredotočena su na njegovo antikancerogeno djelovanje.

Velik dio istraživanja posvećen je djelovanju ulja crnog kima na tumorske stanice.

Pokazalo se da crni kim može koristiti u terapiji teških bolesti jer zahvaljujući njegovom aktivnom djelovanju tijelo jača vlastitu sposobnost samoobrane*.

Istraživanja su pokazala da je crni kim naročito koristan kod agresivnih oblika tumora i imaju tendenciju prema metastaziranju*.

Najrevolucinarnije otkriće jest da uništava stanice jednog od najtežih oblika karcinoma – raka gušterače*.

Također se preporuča i osobama koji su rizični za karcinom (postoji obiteljska povijest bolesti), da preventivno konzumiraju crni kim, i to 20 kapi iza obroka, tri puta dnevno.

Važno je znati da do potpunog djelovanja ulja crnog kima dolazi tek nakon od 8 do 12 tjedana redovnog konzumiranja.

Antiparazitno i protugljivično djelovanje

Biljno ulje crnog kima testirano je na gljivicama koje uzrokuju dermatofitoze (Tinea pedis, T. corporis, T. capitis, T. cruris itd.), odnosno gljivične infekcije na koži, noktima, vlasištu, spolovilu i pokazalo se vrlo djelotvornim*.

Pokazao se učinkovitim protiv E.coli, pa se primjenjuje i u liječenju urinarnih infekcija*.

Za najbolji učinak, preporuča se oralna i dermalna primjena. Kod dermale primjene, preporuča se i korištenje eteričnih ulja protugljivičnog djelovanja (čajevac, palmarosa, metvulja i sl.) u kombinaciji s uljem crnog kima*.

Dermalna primjena ulja crnog kima

Ne treba zaboraviti i djelovanje ulja crnog kima na kožu: dermalnim nanošenjem čini nokte sjajnijim i jačima, sprečava opadanje kose i djeluje u borbi protiv peruti, hrani kožu, smanjuje bore i potiče obnavljanje stanica kože*.

Ulje crnog kima povoljno djeluje na kožne probleme poput ožiljaka, psorijaze, strija, akni, neurodermitisa, seboroičnog dermatitisa*.

Crni kim njeguje suhu i ljuskavu kožu. Smatra se da sprečava nastajanje bora, a postojeće manje bore će se umanjiti svakodnevnom upotrebom. Naročito se preporuča za osjetljivu kožu sklonu upalama i crvenilu jer je umiruje, te djeluje protuupalno*.

 *Istaknuti rezultati variraju od osobe do osobe.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 300 kn

14 DANA POVRAT

Niste zadovoljni proizvodom? Vratite nam ga nazad.

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas na naš telefon 01/888 7005 ili email info@bioorto.hr

IMATE PITANJE?

Odgovor potražite na stranici FAQ ili nas kontaktirajte ovdje.

Istaknuti proizvodi

Novi proizvodi