fbpx

Konjski balzam s uljem konoplje


129,00 kn
Konjski balzam s uljem konoplje idealan za upotrebu kod reumatskih bolova, liječenje proširenih vena, poboljšavanje cirkulacije te smanjenje osjećaja umornih i natečenih nogu.
Opis

Gel s ekstraktima divljeg kestena rasterećuje bolne noge te osvježava i njeguje kožu.

Sadržava dragocjene ekstrakte bio divljeg kestena koji, kako je poznato, prema preporukama, *liječi hemoroide, *proširene vene i *kronično oslabljenje stijenki vena. Krema od kestena tako je vrlo primjerena za njegu umornih i opterećenih nogu, napetih mišića te za njegu stopala.

Gel s ekstraktima divljeg kestena rasterećuje bolne noge te osvježava i njeguje kožu. Sadržava dragocjene ekstrakte bio divljeg kestena koji, kako je poznato, prema preporukama, *liječi hemoroide, *proširene vene i *kronično oslabljenje stijenki vena.

Izvrsna je pomoć u slučaju *teških nogu, *grčeva u mišićima i *umornih nogu.

Također sprečava *neugodan miris stopala. Svakodnevnom upotrebom gela svojim ćete nogama učiniti veliku uslugu, a time i cijelom svojem organizmu jer ćete zbog bolje prokrvljenosti poboljšati opće dobro stanje organizma.

Jedinstvena mast za redovitu dnevnu njegu nogu s ekstraktima kestena, koji je poznat po pozitivnom djelovanju na noge i prokrvljenost. U zajedničkoj kombinaciji tako postižemo optimalni i najviši učinak.

Kesten je najpoznatiji po tome što pomaže u *liječenju proširenih vena i *ublažava bolove.

Učinkovit je kod *upala i bolnih proširenih vena, *hemoroida, jer *revitalizira natečene stijenke i smanjuje upale. *Učinkovit je i kod mastitisa. Sadržava tvar koja se naziva escin koja utječe na to da krv bolje cirkulira žilama.

*Zateže stijenke arterija i pospješuje dotok krvi u srce.


Novi Pferde Cannabis gel snažno potiče:

• *lokalnu cirkulaciju i ojačava stjenke krvih žila

• *ublažava bolove u kostima i mišićima (eukaliptus, arnika, gavez, konoplja, bijela jela i kamfor) te blagotvorno djeluje u borbi s otečenim nogama (divlji kesten, lavnda, ružmarin, echionacea, eukaliptus)

• *smanjuje napetost u mišićima i tetivama (konoplja, turica (Agrimonia eupatoria), ginko)Potpuno prirodan proizvod idealan je za sve tipove kože.

Posebno pogodan za osjetljivu i problematičnu kožu*istaknuti rezultati variraju od osobe do osobe

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 600 kn

14 DANA POVRAT

Niste zadovoljni proizvodom? Vratite nam ga nazad.

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas na naš telefon 01/888 7005 ili email info@bioorto.hr

IMATE PITANJE?

Odgovor potražite na stranici FAQ ili nas kontaktirajte ovdje.

Istaknuti proizvodi

Novi proizvodi