fbpx

Gel divljeg kestena


119,00 kn
Gel s ekstraktima divljeg kestena rasterećuje bolne noge te osvježava i njeguje kožu.
Opis

Gel s ekstraktima divljeg kestena rasterećuje bolne noge te osvježava i njeguje kožu. Sadržava dragocjene ekstrakte bio divljeg kestena koji, kako je poznato, prema preporukama, liječi hemoroide, proširene vene i kronično oslabljenje stijenki vena. Krema od kestena tako je vrlo primjerena za njegu umornih i opterećenih nogu, napetih mišića te za njegu stopala.

Izvrsna je pomoć u slučaju teških nogu, grčeva u mišićima i umornih nogu. Također sprečava neugodan miris stopala. Svakodnevnom upotrebom gela svojim ćete nogama učiniti veliku uslugu, a time i cijelom svojem organizmu jer ćete zbog bolje prokrvljenosti poboljšati opće dobro stanje organizma.

Jedinstvena mast za redovitu dnevnu njegu nogu s ekstraktima kestena, koji je poznat po pozitivnom djelovanju na noge i prokrvljenost. U zajedničkoj kombinaciji tako postižemo optimalni i najviši učinak.

Kesten je najpoznatiji po tome što pomaže u liječenju proširenih vena i ublažava bolove. Učinkovit je kod upala i bolnih proširenih vena, hemoroida, jer revitalizira natečene stijenke i smanjuje upale. Učinkovit je i kod mastitisa. Sadržava tvar koja se naziva escin koja utječe na to da krv bolje cirkulira žilama. Zateže stijenke arterija i pospješuje dotok krvi u srce.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Jedinica u paketu1