fbpx

Ortopedski štap s nogicama i alarmom


286,00 kn
Ortopedski štap za starije i nemoćne osobe ima funkciju produžetka vašega tijela. Poput stopala, ortopedski štap ima 3 točke koje pružaju ravnotežu i stabilnost.
Opis

Ortopedski štap za starije i nemoćne osobe ima funkciju produžetka vašega tijela. Poput stopala, ortopedski štap ima 3 točke koje pružaju ravnotežu i stabilnost. Odlična je pomoć za sve starije i nemoćne osobe koje imaju probleme s ustajanjem, hodanjem, penjanjem ili spuštanjem po stepenicama i slično. Okretna "glava" štapa ima ulogu gležnja te se prilagođava svim uvjetima tijekom hodanja. Štap je sklopiv, sadrži 3 zgloba, kako biste ga mogli lakše pospremiti te izvaditi iz nekog manjeg prostora, poput automobila. Vrlo se jednostavno sklapa i rasklapa te je u tren oka spreman za upotrebu.

Ako vama osobno ovaj štap nije koristan, sigurano ćete uvelike obradovati djeda ili baku, kojim će ovaj ortopedski štap olakšati život te biti vrlo drag poklon!

Ortopedski štap izrađen je od izdržljive čvrste aluminijske legure, što ga čini izuzetno otpornim, a istodobno laganim. Ima mogućnost podešavanja visine te time prilagoditi štap upravo vama samima. Čak je i podizanje ortopedskog štapa lagano i bez sagibanja. Naime, ukoliko se dogodi da vam netko sruši štap, dovoljno je stati nogom na dno štapa i on će se vratiti u prvobitni položaj.

Tehnički podaci:

Najveća dopuštena težina: do 110 kgPrilagodljiva visina od 80,1 do 92,1 cmDimenzije štapa kada je rasklopljen: 14,5 x 8 x 92 cmDimenzije štapa kada je sklopljen: 14,5 x 8 x 29 cmNeto težina: 0,54 kgSastav materijala: umjetna masa, nehrđajući čelik, aluminij

Ortopedski štap može samostalno stajati, što će vam olakšati šetnju, kupnju ili bilo koju drugu radnju u kojoj ste do sada tražili mjesto gdje biste ga odložili, a da ne bi odsklizao. Na ručki štap ima lampicu koja će vam olakšati kretanje i snalaženje u večernjim i noćnim satima te dodatna ručkica za pomoć pri ustajanju.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

BESPLATNA DOSTAVA

Za sve narudžbe iznad 600 kn

14 DANA POVRAT

Niste zadovoljni proizvodom? Vratite nam ga nazad.

KORISNIČKA PODRŠKA

Kontaktirajte nas na naš telefon 01/888 7005 ili email info@bioorto.hr

IMATE PITANJE?

Odgovor potražite na stranici FAQ ili nas kontaktirajte ovdje.

Istaknuti proizvodi

Granulat sikavice
Novo
84,00 kn
panthenol-pjena-saljidalje
72,00 kn
kesten-fit-60-kapsula–krvozilni-sustav
139,00 kn

Novi proizvodi