gel protiv bolova

Rapid zmijski gel – rješenje za bolove Ostavite komentar

RAPID ZMIJSKI MASAŽNI GEL : GEL S ANALGETSKIM DJELOVANJEM

Prirodna dermatološki testirana formula sa svojstvima zmijskog otrova kreirana za masažu mišićno koštanog sustava. Sadrži 1% zmijskog otrova SYN-AKE na bazi sintetiziranog zmijskog otrova brazilske čegrtuše.

Zmijski masažni gel ublažava napetosti mišića, smanjuje mišićne kontrakcije i ima jak opuštajući i regenerirajući učinak. Gel sadrži i mnoštvo različitog ljekovitog bilja koje pomaže u opuštanju mišića i zglobova. Masažni gel pruža osjećaj svježine i pomaže u uklanjanju umora.

ZMIJSKI OTROV

Zmijski otrov, kao lijek, javnosti je malo poznat. No, tradicionalna kineska i indijska medicina otrov kobre koriste tisućama godina za liječenje artritisa. Otrovne zmije, škorpioni, pauci i druge smrtonosne životinje izazivaju strah, ali njihovi sofisticirani otrovi su i izvor lijekova. Supstanca sintetičkog zmijskog otrova je stekla nezamjenljiv položaj u farmaceutskoj industriji, uglavnom zbog visokog sadržaja specifičnih enzima, peptida i aminokiselina. Supstance zmijskog otrova su se u početku uglavnom koristile za ublažavanje bolova i liječenja upale.

Analgetski efekt koji pruža gel sastoji se od blokiranja aktivnosti živčanih ćelija koja prenose signale sa bolnog mjesta preko leđne moždine pa do mozga. Budući da nastaje blokiranje boli u početku komunikacije živaca sa mozgom, javlja se osjećaj smanjenja bolova, a u nekim slučajevima nakon određenog perioda korištenja i nestajanje bolova.

OSTALI LJEKOVITI SASTOJCI (BILJE):

DIVLJI KESTEN: biljka je u službenoj kliničkoj fitoterapiji odobrena za liječenje kronične venske insuficijencije, tegoba s proširenim venama te subjektivnih simptoma teških i otečenih nogu.

NEVEN: biljka za sto bolesti. Koristi se za liječenje širokog spektra bolesti. Neven sadrži značajnu količinu flavonoida zahvaljujući kojima djeluje protuupalno, a pomaže i oštećenoj koži. 

ARNIKA: njeno ljekovito djelovanje pomaže kada je riječ o vanjskim ozljedama tijela, liječenju raznih udaraca, nagnječenjima, podljevima, modrim nogama, ozljedama od padova, zacjeljivanju svježih rana, rana koje teško zarastaju itd.

KADULJA: potiče cirkulaciju, što upućuje na njezino korištenje kod proširenih vena. Korištena je i kod bolova u mišićima, migrene i dekubitusa ili drugih rana koje teško zarastaju.

KAMFOR: koristi se za masažu ili za obloge u slučajevima otoka ili upala, pomaže kod bolnih promjena mišića i zglobova, ali i kod neuralgije i reumatskih stanja.

METVICA: listovi metvice su bogati mentolom, te je metvica spas za upalna stanja upravo zbog osjećaja svježine koju daje mentol. Spas je za bilo kakav višak topline (tople, umorne i bolne noge) ali i za osobe koje imaju problema s venama.

RAPID ZMIJSKI GEL PRIMJENJUJE SE KOD:

  • reumatskih tegoba
  • artritisa i općenito kod upalnih procesa zglobova, mišića i tetiva
  • bolova u leđima, koljenima, kukovima
  • kod ozljeda, kontuzija, modrica i uganuća

Masiranje zmijskim gelom prije ili tijekom bilo koje vježbe pomaže u sprječavanju grčeva i povećava potencijalno mišićno opterećenje.

Iskustva naših korisnika

Preko 10 godina imamo u ponudi zmijski gel. Ovo cijelo desetljeće svakim danom skupljamo povratne informacije od naših mušterija. Reakcije su i više nego pozitivne- puno naših korisnika i dan danas koristi ovaj gel, zaista im pomaže. Općenito, ljudi često isprobavaju različite gelove raznih proizvođača. Naši korisnici su nam rekli da su sretni jer nemaju potrebe tražiti dalje. Budite i Vi dio naše sretne i bezbolne priče.

Naš proizvod možete pogledati klikom na link.

Odgovori